Σάββατο, 1 Μαρτίου 201413.

Σιωπή απλώθηκε ανάμεσα στα δυο πρόσωπα που κοιτιόντουσαν και μιλούσαν με τα μάτια,  γλυκά και χωρίς τα λόγια να χρειάζονται να περιγράψουν τα αισθήματα.
Ήταν εκεί, μαζί, χωρίς λόγια, χωρίς σκοπό και νόημα χωρίς πριν,τώρα ή μετά.
Ήταν πλήρης, μαζί, Ένα, υπό την επήρεια αυτού του καλά δοκιμασμένου και σκληρού ναρκωτικού που λέγεται έρωτας.
 Άχρονο! Όταν ο χρόνος σταματά. Αυτό νιώθαν τώρα πια και ούτε καν το νιώθαν… το βίωναν σαν να στροβιλίζονταν η μάλλον σαν να βρισκόταν ταυτόχρονα σε όλες τις θέσεις και σημεία μιας μαντάλα καλά υπνωτισμένοι.
 Η Έλλη όλο και προσπαθούσε να ξεφύγει απ΄ του άχρονου τα δίχτυα, αλλά το μόνο που κατάφερνε  ήταν να κάνει πέντε η έξη απόπειρες να μιλήσει αλλά απλά έπαιρνε αναπνοή και ξεφυσούσε διακοπτόμενα, κάθε φορά, κουνώντας τα χείλη της…
Μέχρι που κάποια στιγμή μίλησε!
_ Αντρέα  μου ακου: πήρε μια βαθιά ανάσα και συνέχισε :
‘‘ Όταν οι Νέμπιας  προσπάθησαν  να ορίσουν την τύχη τους έξω απ το δικό τους κόσμο, χρειάστηκαν για πρώτη φορά να δημιουργήσουν κάτι. Κι  αυτή η δημιουργία  προϋπόθετε την θνητότητα κι αυτή με τη σειρά της, την αναγέννηση ’’και μ αυτήν την τελευταία λέξη ο Αντρέας σχεδόν φαντάστηκε μια μικρή και ανεπαίσθητη
σύσπαση στο όμορφο πρόσωπο της Έλλης στην περιοχή των χειλιών.

_ πες μου κι άλλα Έλλη μου! Θέλω να σ’ακούω να μιλάς και μόνο αυτό να έκανες θα μου ήταν αρκετό, είπε ο Αντρέας και συνέχισε να κοιτάει ακίνητα κι εκστατικά την αιώνια αγαπημένη του στα μάτια…και πρόσθεσε:

_ δεν με νοιάζει το τι λες αγάπη μου αλλά πως το λες… και ότι το λες  εσύ… μη σταματάς να μιλάς αγάπη μου!
Αυτή  με μια γρήγορη και κοφτή κίνηση και με το κεφάλι και το βλέμμα χαμηλωμένο αποτελείωσε το ήδη σκισμένο φόρεμα  της το πετώντας το στο πλάι καταγής.
_ ααααουαααυουουουοαααααυοααα ! Μαααμαααά μου ! ούρλιαξε με μια αρχέγονη κραυγή τρομοκρατημένος κι αηδιασμένος ο Αντρέας τώρα, βλέποντας μπροστά του ολόγυμνη την ίδια του τη μάνα στη θέση της Έλλης που… πολύ αργά τώρα… τον είχε ήδη πιάσει σφιχτά με τα κατάκοπα φακιδομένα χέρια της….   

7 σχόλια:

 1. http://www.youtube.com/watch?v=u2j9yuMb3o0

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και μένα μιά φορά που μου ξηλώθηκε το στρίφωμα, φτυστή η Σκλεναρίκοβα από κάτω.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άσχετο, αλλά έφτιαξα το στρίφωμα της φούστας!

   Διαγραφή
 3. Άμα τα λέω εγώ ότι ο τύπος έχει οιδιπόδειο καραμπινάτο, με λέτε υπερβολική. Κι αυτή η μάνα, πόσα βυζιά πια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Χοντραίνει η κατάσταση. Η μάνα φταίει για ολα που φοβάται μην της πάρει το γιόκα της, τον κανακαρι της, αλλη γυναίκα. Θα κάνει τα πάντα για να τον κρατησει κοντα της. Η κατάσταση ειναι επικίνδυνη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Χοντραίνει η κατάσταση. Η μάνα φταίει για ολα που φοβάται μην της πάρει το γιόκα της, τον κανακαρι της, αλλη γυναίκα. Θα κάνει τα πάντα για να τον κρατησει κοντα της. Η κατάσταση ειναι επικίνδυνη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κακόμοιρες Κατασκοπόγατα και Ασβούλα, άντε να σας δούμε τί θα απογίνετε με τον Οιδίποδα από τον Περισσό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή