Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Άπογείωση μέρος 2





Tο ποντικοδρόμιο απογειώνεται και ξεκινά και  πάλι μέσα στα ταξίδια των λέξεων. Στην πρώτη ιστορία που γράψαμε, δεν γνωρίζαμε τι  να περιμένουμε από αυτό το μικρό πειραματάκι. Δεν γνωρίζαμε πως γράφει ο κάθε ποντικοδρόμος αλλά ούτε και την συνέχεια της ιστορίας που μας ήταν τόσο άγνωστη όσο και σε εσάς. Ήταν ένα ταξίδι που το διασκεδάσαμε όσο ελπίζουμε να το διασκεδάσατε κι εσείς. Γι’αυτό αποφασίσαμε να  ξεκινήσουμε ένα δεύτερο ταξίδι, και σας καλούμε να απογειωθείτε μαζί μας από το επόμενο κι’ολας Σάββατο.

Αυτή η δεύτερη και ανεξάρτητη ιστορία, έχει άλλες προκλήσεις να μας φέρει:  Κατ’αρχήν να δημιουργήσουμε κάτι εντελώς καινούριο! Να δοκιμάσουμε ξανά τον τρόπο που γράφουμε! Και φυσικά, νέοι ποντικοδρόμοι που θα δώσουν καινούριο αέρα μυστηρίου σε αυτό που ξεκινάμε!  

Οι παλαιοί αναγνώστες γνωρίζετε τους κανόνες ήδη. Ας τους επαναλάβουμε για τους νέους αναγνώστες: Το επόμενο Σάββατο ξεκινάει η ιστορία μας, και κάθε Σάββατο ένας ποντικοδρόμος θα συνεχίζει την ιστορία, το πώς θα συνεχίσει είναι άγνωστο σε όλους μας. Η κάθε συνέχεια θα αποτελείται από 500 περίπου λέξεις, και μοναδικός κανόνας είναι να μην αναιρούμε τα γραφόμενα των υπολοίπων.

Επειδή ακριβώς η συνέχεια είναι εντελώς άγνωστη σε όλους μας, περιμένουμε τα σχόλια, τις αντιδράσεις σας, τις ιδέες σας, τις υποψίες σας και την…παρέα σας!

Καλή μας απογείωση!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19:48

    Αααααααα, πάρα πολύ ωραία! Θα αναμένω με αγωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος00:09

    Έχω δέσει τη ζώνη μου. Πετάαααααμεεεεεε..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ααααα…. είμαι νέα εδώ… τι γίνεται; τι επισόδεια έχω χάσει πάλι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος00:36

      Καλώς ήρθες.... Τα επεισόδια τώρα αρχίζουν.

      Διαγραφή