Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014

Το Ποντικοδρόμιο απογειώνει καινούρια ιστορία...


...δέστε τις ζώνες σας και σβήστε τα τσιγάρα.


Αρχές Νοέμβρη, τα ποντικάκια ξαναπιάνουν δουλειά. Παλιοί και νέοι ποντικοδρόμοι δένουν μια καινούρια κόκκινη κλωστή στην ανέμη τους, και ξεκινάν να ξετυλίγουν καινούριες ιστορίες. Οι ήρωες (αγέννητοι ακόμα) και οι περιπέτειες που θα μας κάνουν παρέα αυτό τον χειμώνα, συνωστίζονται ήδη πίσω από τα μαύρα πλήκτρα, αγωνιώντας να ξεπεταχτούν και να ζήσουν μαζί μάς, το θαύμα της λευκής σελίδας.

Για είκοσι δύο εβδομάδες, τα είκοσι δύο χαρτιά της μυστηριακής μεγάλης Αρκάνα της τράπουλας Ταρώ, θα είναι η το υφάδι της νέας ιστορίας μας. Κάθε ποντικοδρόμος, εκκινώντας από ένα της χαρτί, θα υφαίνει το δικό του κομμάτι στο πολύχρωμο χαλί της και αντί άλλης σκυτάλης, θα παραδίδει στον επόμενο ένα διαφορετικό χαρτί, αφορμή και ίντριγκα, για να συνεχίσει να ξεδιπλώνεται η ιστορία.

Το πρώτο μας ραντεβού λοιπόν, το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, τα μεσάνυχτα.
Η Τράπουλα είναι πάνω στο τραπέζι, τα φώτα χαμηλώνουν. Μαέστρο, μουσική….


4 σχόλια:

 1. Καιρός ήταν να γίνει η επιστροφή! Έλλειψε το ποντικοδρόμιον! Επιτρέψτε μου να ανάψω όμως το τσιγάρο της αναμονής! Καλό χειμώνα να έχουμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα καπνίζουμε όσο θέλουμε. Ο πιλότος είναι δικός μας, και το mousecraft μας, απολύτως ασφαλες....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ω! Πολύ ωραία!
  Για την περίσταση αφήνω άσμα ρεμπέτικο, το οποίο φέρει τον τίτλο "Πέντε ποντικοί Βαρβάτοι". Φυσικά τα ποντικάκια εδώ πέρα μέσα είναι πάνω από πέντε, αλλά μόνο με αυτό των αριθμό ποντικιών υπάρχει άσμα, οπότε βολευτείτε όπως-όπως:
  https://www.youtube.com/watch?v=_lPrQlcRrPs

  ΥΓ. Ωραίο μοβ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εξαίρετο το νέο ντιζάιν της σελίδας: καλή μας αρχή λοιπόν!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή